Over Contentoo

Waarom Contentoo?

Goede B2B-tekstschrijvers zijn lastig te vinden. Daarnaast kan het samenwerken met verschillende freelancers voor veel rompslomp zorgen. Voor beide problemen biedt Contentoo een oplossing. Wij hebben de beste tekstschrijvers op het gebied van IT, finance, legal en een aantal andere sectoren voor jou geselecteerd, door middel van een door onszelf ontwikkeld assessment. Je kiest zelf de copywriters die het beste bij je bedrijf passen, of laat dat door ons doen. Vervolgens werk je snel en efficiënt met hen samen op ons platform.

De voordelen

Team

jeroenJeroen Gunter
Founder en CEO
Jeroen Gunter heeft ruim tien jaar ervaring in business-to-business contentmarketing en PR-advies. Als partner bij het PR-bureau Mediatic werkte hij voor diverse grote corporates in de Finance, IT en Legal.  Denk aan advocatenkantoren, private equitymaatschappijen en financiële dienstverleners.
Jeroen hoorde bij zijn klanten altijd dezelfde twee uitdagingen: het is lastig een goede freelance contentmaker te vinden en het kopen van content is een omslachtig proces. Daarom bedacht hij Contentoo.
ronRon van Valkengoed
CTO
Ron van Valkengoed heeft aan passie voor alles wat met de cloud te maken heeft. Hij was medeoprichter van Ezwim (marktleider in de cloud-based telecomindustrie) en is actief als Senior Marketing Fellow bij Casengo, een bedrijf dat customer service tools levert via de cloud. Daarnaast heeft hij talloze andere succesvolle bedrijven opgericht, zoals De Advocatenwijzer, Yeloworld en Sustainmobile. Een cv voor honderd levens dus. Gelukkig investeert Ron genoeg tijd om al die kennis en expertise door te geven aan de bedrijven en denkers van de toekomst. Als mentor voor startupaccelerator Rockstart bijvoorbeeld, of als  strategisch adviseur voor genoeg andere bedrijven.
Ron is een man die een gave heeft voor het herkennen van talent en een goed idee. Een idee dat de wereld wellicht zou kunnen veranderen, of de manier hoe we over bepaalde zaken denken. Die gave geeft hem de kans te werken met de allerbesten – gelukkiger kun je hem niet maken.

Contact

Mail ons op: team@contentoo.com

Bezoekadres

John M. Keynesplein 12 – 46
1066 EP Amsterdam

Telefoonnummer

+31 (0)85 040 4146

E-mail

Teamteam@contentoo.com
Voor freelancers: freelancer@contentoo.com
Voor opdrachtgevers: sales@contentoo.com
Klantenservice: support@contentoo.com